Ontwerp aanleg & onderhoud

Wij realiseren de tuin naar uw smaak en budget!


 

Het ontwerp!

Genieten van uw droomtuin ......... het begint met een goed ontwerp.

Het ontwerpen van een tuin vergt gedegen kennis van specifieke dingen zoals: met welke grondsoort hebben we te maken, de ligging van de tuin, welke bomen, planten en materialen kunnen het best gebruikt worden en hoeveel onderhoud wilt en kunt u besteden aan uw tuin. Een goede inventarisatie is dus erg belangrijk.

Met uw wensen, onze jarenlange ervaring, kennis en creativiteit ontwerpen we samen uw tuin.

Heeft u interesse om de mogelijkheden voor uw tuin met ons te bekijken, maak dan een afspraak met onze tuinontwerper. Hij komt vrijblijvend bij u op locatie langs, bekijkt en bespreekt wat de verschillende mogelijkheden zijn en welke wensen u heeft. Na dit eerste gesprek wordt er een praatplan (schetsontwerp met globale offerte) gemaakt. Deze bespreken we tijdens een volgende afspraak. Zo weet u precies wat uw wensen en onze creativiteit u zullen gaan kosten. Ook dit gesprek is nog vrijblijvend, u zit nergens aan vast. 

  

 

3d

De aanleg.

De aanleg van uw nieuwe tuin voeren wij compleet en vakkundig uit.

Wij verzorgen o.a het grondwerk, de bestrating, de beplanting, het aanbrengen van een erfafscheiding, de installatie van tuinverlichting, de aanleg van een beregeningsinstallatie, de montage van blokhutten en overkappingen, het installeren van buitenkeukens en het aan- en afvoeren van materialen.

 

 

 

DSC00099 JPG

Het onderhoud.

Om optimaal van uw tuin te genieten kunt u gebruik maken van ons vakkundig onderhoud. Wij snoeien in de juiste seizoenen, maaien op tijd, bemesten, schoffelen en vegen. Kortom, alles wat u zelf niet wilt of kunt doen in uw tuin. Hieronder bieden wij u 4 verschillende mogelijkheden aan.

 

compleet onderhoud

wij stellen een onderhoudsplan op en houden het gehele jaar uw tuin bij

periodiek gedeeld onderhoud

wij dragen zorg voor de grote onderhoudswerkzaamheden zoals o.a. snoeien en winterklaar maken van u tuin, voor het kleine onderhoud zorgt u zelf

jaarlijks onderhoud

de meest praktische tijd voor jaarlijks onderhoud is december, vorstgevoelige beplanting kunnen we eventueel nog in het voorjaar voor u snoeien

onderhoud op aanvraag

wij komen op aanvraag en voeren de door u gewenste tuinwerkzaamheden uit

 

 

 

Build on Applepie CMS by Waltman Development