Nieuws & Acties

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, de nieuwste trends en interessante acties.


vacature hovenier


 

Gezocht: Een zelfstandige en vakbekwame hovenier

Bij Eric Bijl Tuinontwerp zijn wij op zoek naar versterking voor de aanleg van onze unieke buitenruimtes. Wij bieden uitdagend werk met mooie materialen als buitenparket, keramische tegels en houten overkappingen. Ben je nieuwsgierig naar de functie, stuur dan je CV naar info@ericbijl.nl of neem contact op via Dennis van Hese Tel: 06-83211696.

 

Gezocht: Enthousiaste BBL leerling hovenier.

Om ons team te versterken zoeken wij nog een BBL leerling. De schooldag wordt bij ons gewoon doorbetaald en tijdens het werk wordt je begeleid door een ervaren hovenier. Zoek je nog een werkplek, neem dan contact op met Dennis van Hese via tel: 06-83211696.  

 

Gezocht: Timmerman

Door een stijgende vraag naar houten constructies als overkappingen en vlonders zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een zelfstandige Timmerman. Wij bieden werk in een dynamisch team van vakbekwame mensen, in onze loods is er ruimte om een eigen werkplek te creëren waarbij er nog kan worden meegedacht over de inrichting hiervan. Ben je nieuwsgierig naar de functie, stuur dan je CV naar info@ericbijl.nl of neem contact op via Dennis van Hese Tel: 06-83211696.

  

 

Bekijk onze folder online             Volg ons op Facebook

Klik Hier                                                    facebook


 

 

Beursen en events waar Eric Bijl Tuinontwerp aan deelneemt. 

 

Eric Bijl Tuinontwerp staat dit jaar weer op de Najaars editie van Beurs Eigen Huis in de jaarbeurshallen te Utrecht. 

Beursinformatie

Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort en is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Alle praktische info en tips hebben we hier voor je verzameld. Natuurlijk kan Eric Bijl tuinontwerp op deze beurs niet ontbreken. 

Adres Beurslocatie:

Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | 3521 AL | Utrecht


Eric Bijl Tuinontwerp staat ook dit jaar weer op de Excellent Woonbeurs in Ahoy Rotterdam. 

Beursinformatie

Ook komende editie worden de hallen van Rotterdam Ahoy het podium voor deze luxe woonbeurs. Met dit jaar nog meer prachtige inspiratiehuizen en Tuinen van hoogwaardige architecten en designers.

Adres Beurslocatie:

Ahoy | Ahoyweg 10 | 3084 BA | Rotterdam 

 

 

 

Ervaring en creativiteit zijn de belangrijkste elementen die we meenemen. En de uitdaging die we onszelf stellen om van iedere tuin een unieke buitenplaats te maken. Uiteraard beginnen we altijd met een korte kennismaking bij u thuis. Dan bespreken we wat u wilt en vertellen we wat onze ruwe ideeën zijn. Vervolgens verwerken uw wensen en onze ideeën in een handmatig geschetst praatplan (duidelijke plattegrond tekening) en een offerte. Daarna bespreken we tijdens de tweede afspraak de offerte en de plannen in onze inspiratietuin in ’s-Gravendeel of de showroom in Vianen. Dan laten we u direct zien welke materialen en plantensoorten in het ontwerp verwerkt kunnen worden. Stap voor stap creëren we zo gezamenlijk uw droomtuin…  

Eric mailchimp foto 400x350px 3

Eric mailchimp foto 400x350px

 

Dag in, dag uit bekijken we de nieuwste trends en toepassingen. Zo hebben we de afgelopen jaren enorm veel vakkennis opgedaan die we graag aanbieden aan u. En dan gaat het niet alleen over onderhoud maar juist ook over de aanleg of een opfrisbeurt van uw bestaande tuin. Immers met onze kennis en creativiteit kunnen we ook door een kleine ingreep, grote resultaten halen. Natuursteen, keramische tegels, buitenparket en aparte tuinplanten zijn daarbij onze absolute specialiteit. 

 

We doen alleen waar we in uitblinken is ons motto. Daarom zoeken we voor sommige onderdelen van het ontwerp de samenwerking met specialisten. Zo plaatsen we bijvoorbeeld overkappingen, zwembaden en verlichting niet zelf maar profiteert uw wel van onze kennis en ervaring doordat we samenwerken met de beste leveranciers. En nemen we u mee naar bedrijven waar anderen nooit zullen komen.

Daag ons uit en we realiseren uw droomtuin… 

Eric mailchimp foto 400x350px 2

Eric mailchimp foto 400x350px 4

 

 

We kunnen ons goed voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar onze ideeën en visie. En na de eerste kennismaking verder wilt praten over de mogelijkheden voor uw tuin of terras. Neem daarom contact met ons op, dan komen we graag bij u langs en maken we samen de eerste stappen naar uw nieuwe tuin... 

 

info@ericbijl.nl

 

 

                                    

 

 

zeist  25 370px

 

 

zeist  26 370px

zeist  28 370px


 

Build on Applepie CMS by Waltman Development