Overkappingen en buitenkeukens


 

Overkapping op 2 niveaus

Een prachtige overkapping op 2 niveaus van het terras: de schuur op het hoger gelegen terras en de overkapping op het lager gelegen deel. Het geheel is een mooie, speelse overkapping.

IMG 20140619 WA0004

IMG 20140619 WA0003

Douglas overkapping.

Deze overkapping is geheel op maat gemaakt met Douglas hout. De achterzijde van de overkapping is geheel dicht en beide zijkanten zijn overkapping is achter geheel dicht en aan beiden zijkanten zijn deels gesloten. In het geheel is zelfs aan een kleine aparte berging gedacht.

verheul4

 

november2 010

Overkapping met schuur.

Deze geheel op maat gemaakte overkapping is gecombineerd met een dichte schuur. Een prachtige, gedeeltelijk open overkapping, zodat er een mooi uitzicht op de polder mogelijk is gemaakt.

 

DSC 9776

DSC 9765

Overkapping met buitenkeuken.

Een schitterende Douglas overkapping voorzien van een mooie robuste Boretti buitenkeuken om heerlijk in de buitenlucht te kokkerellen. De overkapping geeft genoeg ruimte om aan tafel lekker lang buiten te genieten.

 

DSC00041 JPG

DSC00020 JPG

Corradi overkappingen

Op onze inspiratie tuin in 's Gravendeel hebben wij twee modellen van Corradi (een italiaanse overkapping van aluminium) staan. Meer informatie over Corradi vind u hier.

Corradi Tuin

Corradi

corradi 2

Build on Applepie CMS by Waltman Development